Sommaren 2019

I sommar har vi ett samarbete med Övre Hälsinglands hemslöjdsförening som kommer att hålla ett antal kurser på Ystegårn. Se Ystegårn i Hillstas facebooksida för uppdaterad information om dag och tid.

Guidningarna är äntligen fastställda till måndagar, fredagar och söndagar. Se mer information under fliken aktiviteter. Det går alltid att kontakta Carina för bokningar på annan tid på telefon 070-5389502. Det är bra om man hör av sig några dagar innan. Vecka 28 är det svårt att ta guidningar på annan tid än de fastställda tiderna. Om det blir bokningar på andra tider kan vår Facebook uppdateras med fler guide-tider så håll ögon öppna!

Under sommaren kommer vi att flytta vår parkering norrut vilket kommer att ställa till det för er gäster. Vi hoppas att ni har förståelse för att det behöver göras. Det är förenat med att parkeringen från början blev ett ”svartbygge” och på Länsstyrelsens inrådan behöver den nu flyttas ett tjugotal meter längre norrut. Arbetet kommer troligen att påbörjas i augusti. Det går bra att swisha ett parkerings- och underhållsbidrag på 123-5048459